Stoiximan Super League

Γιατί αποφάσισε να μπει στην υπόθεση του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ

Την κανονικότητα της εκδίκασης της απολογίας του Ολυμπιακού στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επιθυμεί ο ΠΑΟΚ και όχι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα χαρτιά.

Αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την εκδίκαση της απολογίας του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Χωρίς αμφιβολία οι Θεσσαλονικείς έχουν έννομο συμφέρον από την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς αν αφαιρεθούν οι 6 βαθμοί από τους Πειραιώτες, τότε ισοβαθμούν και στην ισοβαθμία υπερτερούν οι «ασπρόμαυροι»!

Εκείνο που τονίζουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι πως πρώτο μέλημά τους δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στα χαρτιά, αλλά η κανονική εκδίκαση της υπόθεσης και να μπορέσουν να διασφαλίσουν πως η διαδικασία θα κυλήσει όπως πρέπει, με βάση αυτά που προβλέπουν οι κανονισμοί.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν σε μία δίκαιη απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς αυτή είναι η επιθυμία που έχει μεταφέρει ο Ιβάν Σαββίδης στους άμεσους συνεργάτες του στην ΠΑΕ και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όλες τις κατευθύνσεις.

Ότι κανείς δεν είναι υπεράνω κανονισμών και οι κανονισμοί ισχύουν για όλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x