Stoiximan Super League

Γιατί ο Βέρνμπλουμ είναι ακόμα στα «πιτς»

Εννιά μήνες συμπληρώνει σήμερα ο Πόντους Βέρνμπλουμ από την ημέρα που υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις γενικότερα του ΠΑΟΚ για τον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο Σουηδός χαφ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και όλοι περίμεναν να έχει επιστρέψει στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, ο 32χρονος μέσος συνεχίζει ακόμα και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως γράφει η Live Sport, δύο είναι τα πιθανά αίτια που δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο Βέρνμπλουμ στη δράση. Μία εξήγηση είναι ότι λόγω της ακινησίας ατρόφησαν οι μύες στην περιοχή γύρω από τον αχίλλειο, με αποτέλεσμα να δεχθεί μεγάλες επιβαρύνσεις στο πέλμα.

Η άλλη εξήγηση είναι ότι ίσως από υπερβολικό ζήλο ζόρισε υπερβολικά το χειρουργημένο πόδι του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αποθεραπεία του.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ο Σουηδός να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, αφού είναι ένας από τους παίκτες του ρόστερ με το μεγαλύτερο κασέ που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x