Stoiximan Super League

Γίνεται του παρατηρητή το… κάγκελο

Η ΚΕΔ κάνει απίθανα πράγματα με τους παρατηρητές διαιτησίας και οι αποφάσεις της (τιμωρίες ή μη) προκαλούν.

Απίθανα πράγματα γίνονται με τους παρατηρητές διαιτησίας και η ΚΕΔ κάνει το άσπρο – μαύρο θέτοντας στο περιθώριο ορισμένους από τους... βαθμολογητές που κατά γενική ομολογία είχαν σωστή κρίση.

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε τέσσερα παραδείγματα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το πώς λειτουργεί το ανώτατο όργανο διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

1) Ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια παρέπεμψε τον Μιχάλη Βοσκάκη για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής μεταξύ της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό. Ο ρέφερι από το Ρέθυμνο τα είχε κάνει μαντάρα, οπότε η βαθμολογία του Καρατζά ήταν σωστή. Παρόλα αυτά από τότε αγνοείται η... τύχη του, καθώς η ΚΕΔ δεν τον όρισε σε άλλο παιχνίδι.

2) Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος έκανε μία από τις χειρότερες διαιτησίες στο φετινό πρωτάθλημα στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο παρατηρητής του Γιάννης Σπυρόπουλος από τη Φθιώτιδα τον παρέπεμψε και συνέβη το εξής καταπληκτικό: Ο διαιτητής από τα Τρίκαλα δεν τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ, ενώ ο Σπυρόπουλος μπήκε στο «ψυγείο»!

3) Ο Κύζας και ο βοηθός του Σίπκας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στο παιχνίδι Ατρόμητος – Παναθηναϊκός. Ο παρατηρητής τους όμως, ο Σταύρος Φλώτσιος από την Βοιωτία δεν τους παρέπεμψε. Και η ΚΕΔ όρισε και τους δύο στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

4) Ο Βοσκάκης ήταν κάκιστος και στο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ηρακλή, αλλά ο παρατηρητής του Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης δεν του έβαλε χαμηλή βαθμολογία. Για το λόγο αυτό η ΚΕΔ όρισε τον ρέφερι από το Ρέθυμνο ως τέταρτο στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την Ξάνθη.

Σάββας Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x