Γερμανία

Γιόβιτς: «Θα ένιωθα καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A»

Μόνο «κλεισμένος» από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκα Γιόβιτς, με τον άσο της Άιντραχτ να δηλώνει ότι υπάρχουν πρωταθλήματα που του ταιριάζουν περισσότερο από τη La Liga.

Με 27 γκολ για την 'Αιντραχτ Φρανκφούρτης αυτή τη σεζόν, ο Λούκα Γιόβιτς αποτελούσε έναν από τους διακαείς πόθους της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μεταγραφή, μάλιστα να παρουσιάζεται «κλεισμένη». Τα πρώτα σύννεφα άρχισαν πρίν από μερικές ημέρες, όταν δημοσιεύμετα ήθελαν τη γερμανική ομάδα να ανεβάζει κατά πολύ τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Τώρα ήρθαν οι δηλώσεις από τον ίδιο τον παίκτη που μπορούν να ερμηνευθούν και ως απόρριψη στους «μερένγκες».

«Από την εμπειρία μου στο Europa League θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα που μου ταιριάζουν περισσότερο. Από άποψη δύναμης η Bundesliga είναι πολύ απαιτητική, όμως μετά τα παιχνίδια με Τσέλσι και Ίντερ, προσωπικά θα ένιωθα πολύ καλύτερα στην Premier League ή στην Serie A. Ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες εκεί μου ταιριάζουν καλύτερα», είπε ο Γιόβιτς στην γερμανική «Die Welt», σκορπώντας αμφιβολίες στους φίλους της «Βασίλισσας» που θέλουν να τον δουν στο «Μπερναμπέου».

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x