Αγγλία

Γιορίς: «Ντρέπομαι που οδηγούσα υπό την επήρεια αλκοόλ»

Μετανιωμένος για το μεγάλο του λάθος να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ εμφανίστηκε ο Ούγκο Γιορίς.

Για το επαίσχυντο λάθος του να οδηγεί μεθυσμένος, το οποίο και παραδέχτηκε, μίλησε ο Ούγκο Γιορίς και δήλωσε ντροπιασμένος.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής τερματοφύλακας της Τότεναμ είχε συλληφθεί στα τέλη του καλοκαιριού να οδηγεί υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και από την πρώτη στιγμή δε δίστασε να παραδεχτεί την λανθασμένη του ενέργεια.

Η αντιμετώπιση του ζητήματος από πλευράς του Γάλλου γκολκίπερ υπήρξε εξ αρχής ξεκάθαρη, με τον ίδιο να δέχεται την ποινή 20 μηνών αφαίρεσης διπλώματος συνοδευόμενο και από ένα αρκετά μεγάλο πρόστιμο. Τότε ο Ποτσετίνο αντιλαμβανόμενος την ψυχολογική κατάσταση του Γιορίς, διατήρησε την εμπιστοσύνη του απέναντι του, κρατώντας τον ως βασικό τερματοφύλακα και αρχηγό της ομάδας.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό και τα επακόλουθά του στο «Journal du Dimanche» ο διεθνής γκολκίπερ δήλωσε:

«Ντρέπομαι γι' αυτό που συνέβη, αλλά όλοι κάνουν λάθη... Συνέβη και σε μένα ένα λάθος. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλω να δίνω προς τα έξω. Σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να με επηρεάσει ως άνθρωπο αυτό που συνέβη. Δεν αλλάζω ούτε αυτό που είμαι, ούτε το πόσο επαγγελματίας είμαι.

Έχω αφοσιωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο και τα όσα επιτάσσει το άθλημα για εμάς που συμμετέχουμε όταν βρισκόμαστε εκτός αγωνιστικού χώρου και συνεχίζω να τα τηρώ
».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Θεοδώρου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x