Ιταλία

Βασικοί Ντιμπάλα, Μπουφόν με Λάτσιο, τρέχει να προλάβει Τότεναμ ο Ιγκουαΐν

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι Ντιμπάλα και Μπουφόν θα ξεκινήσουν βασικοί απέναντι στη Λάτσιο, ενώ είναι αισιόδοξος για τον Ιγκουαΐν με τη Τότεναμ.

Μετά από δύο μήνες ο Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αλέγκρι για τον αγώνα στο Ολίμπικο με την Λάτσιο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

«Ο Ιγκουαΐν δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά Ντιμπάλα και Μπουφόν θα είναι βασικοί, ο Κιελίνι χρειάζεται ξεκούραση», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Προπονείται ο Ιγκουαΐν αλλά είναι νωρίς για να πούμε εάν θα παίξει με την Τότεναμ, αν και είμαστε αισιόδοξοι. Προτεραιότητά μας το παιχνίδι με τη Λάτσιο. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, οι λεπτομέρειες και τα λάθη θα κάνουν τη διαφορά. Δεν θα τους επηρεάσει το γεγονός ότι έπαιξαν παράταση με τη Μίλαν μεσοβδόμαδα», συμπλήρωσε για τον αγώνα του Σαββάτου .

Κλείνοντας τη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για το συμβόλαιό του: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020. Είμαι χαρούμενος εδώ, δε βλέπω το λόγο να αποχωρήσω, εκτός αν συμβεί τίποτε καταστροφικό από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν».


Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x