Stoiximan Super League

Γιουνές: «Δείξαμε πιο πολύ ότι θέλαμε να κερδίσουμε»

Ο Χάμζα Γιουνές στάθηκε στην… δίψα των παικτών του Άρη για τη νίκη, ενώ επισήμανε πως δεν έχει φτάσει στο 100% της απόδοσής του ακόμα!

Ο Χάμζα Γιουνές ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, «ξεκλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους».

Ως εκ τούτου, κλήθηκε να εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, με τον Τυνήσιο άσο να στέκεται στη συνεργασία του με τον Ναζλίδη, να εξηγεί τις διαρκείς αλλαγές θέσεων που έκανε αλλά και να μιλάει… επί προσωπικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιουνές
:

Για το πέναλτι: «Το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ήταν να σκοράρω για να πάρω τη νίκη. Αν έβαζα το πέναλτι, ξέρω ότι η ομάδα θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα».

Για την συχνή παρουσία του στις πτέρυγες: «Ξέρουμε ότι ο Αστέρας είναι μια ομάδα που θα έπαιζε πίσω και έπρεπε να βγω για να τραβήξω μαζί μου έναν αμυντικό ή να συνεργαστώ με τους εξτρέμ. Ήταν οδηγία του προπονητή. Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή οδηγία γιατί σε διαφορετική περίπτωση απλά θα καθόμουν στη περιοχή και θα περίμενα τη μπάλα».

Για το ότι οι αμυντικοί προσπαθούν να τον εκνευρίσουν: «Το έχω συνηθίσει. Και στη Ξάνθη ένα χρόνο, το γνώρισα πολύ καλά αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστώ, είναι κάτι συχνό για τους επιθετικούς».

Για τη συνεργασία του με τον Ναζλίδη: «Είναι σημαντικό να έχω το νούμερο 10 να με βοηθάει. Ο Αστέρας ήταν πιο κουρασμένος και εμείς δείξαμε πιο πολύ ότι θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του: «Φυσικά θέλω να δείξω περισσότερα. Δεν έχω φτάσει στο 100%. Είμαστε ακόμα καινούριοι παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Σε μερικά παιχνίδια δεν δημιουργούμε όπως θέλουμε αλλά τελικά κερδίζουμε».

Για τη σύγκρουση του με τον τερματοφύλακα του Αστέρα: «Το πόδι του στο γόνατο μου, πρώτα χτύπησε στη μπάλα και μετά σε εμένα. Ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x