Stoiximan Super League

Γιουνές: «Έφυγα από τον Άρη γιατί δεν με πίστευε ο Παντελίδης»

«Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δεν με πίστευε ο προπονητής. Αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα και τίποτα άλλο», ανέφερε

Στον Σάββα Παντελίδη επέρριψε την ευθύνη της αποχώρησής του από τον Άρη ο Χαμζά Γιουνές.

«Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δεν με πίστευε ο προπονητής. Αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα και τίποτα άλλο», ανέφερε ο Τυνήσιος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιουνές παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ελληνικής ομάδας...

«Θα ήθελα να επιστρέψω. Ποιος δε θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Πιστεύω τώρα θα εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα με τον καινούργιο προπονητή. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω», κατέληξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Μετρόπολις:

«Είναι καλή η ομάδα και διαθέτει ταλέντο. Έχει έρθει και ένας νέος Γερμανός προπονητής και πιστεύω θα κάνει καλά τη δουλειά του. Προσωπικά έφυγα γιατί δεν με πίστευε ο προπονητής και δεν με έβαζε να παίζω. Δεν μου έδωσε την ευκαιρία. Δε με πίστευε ο προπονητής. Αυτό ήταν το μοναδικό πρόβλημα και κανένα άλλο.
Μετά αποκτήθηκε και ο Ιντέγε. Αυτό φυσικά ήταν κάτι καλό. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν συμπεριφέρεσαι το ίδιο σε όλους τους παίκτες και δεν υπάρχουν συνθήκες δικαιοσύνης. Ήταν κάτι μη αποδεκτό και απαράδεκτο. Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω. Το πρόβλημα ήταν ο προηγούμενος προπονητής (σ. σ. Παντελίδης). Δεν εμπιστευόταν κάποιους παίκτες και δεν τους χρησιμοποιούσε. Δεν ένιωθα καλά. Το θέμα είναι ότι ένας παίκτης νιώθει ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ισορροπία, υπάρχει πρόβλημα. Είναι σημαντικό οι σχέσεις προπονητή και παικτών να είναι καλές και να υπάρχει εμπιστοσύνη.

Έφυγα με πολύ καλές εικόνες. Έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα. Έχω καλή σχέση και με τους οπαδούς. Κάθε φορά που παίζαμε στο Χαριλάου ήταν μια γιορτή για μένα. Ήταν κάτι σπουδαίο. Θα ήθελα να επιστρέψω. Ποιος δε θα ήθελε να παίξει στον Άρη; Πιστεύω τώρα θα εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα με τον καινούργιο προπονητή. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x