Stoiximan Super League

Γιόχανσον: «Δεν σκέφτομαι πριν το ματς ότι θα σκοράρω»

Ακόμα και στον ίδιο τον Ματίας Γιόχανσον προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει σημειώσει τρία γκολ με τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ούτε που το σκέφτεται!

Ο Ματίας Γιόχανσον έχει σημειώσει τρία γκολ (δύο με ΑΕΛ-ένα με Λεβαδειακό) στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και ο Σουηδός μπακ δείχνει εντυπωσιασμένος με αυτό το γεγονός.

«Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Πρώτη φορά σκοράρω σε δεύτερο σερί παιχνίδι και είναι ωραίο συναίσθημα», δηλώνει στη «Live Sport» ο πρώην παίκτης της Άλκμααρ, ο οποίος μιλάει και για το νεανικό «τριφύλλι».

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στη «LiveSport»

Για τα τρία γκολ που έχει στη σεζόν: «Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής. Πρώτη φορά σκοράρω σε δεύτερο σερί παιχνίδι και είναι ωραίο συναίσθημα. Απλώς το απολαμβάνω και χαίρομαι που τα γκολ μου συνδυάζονται με νίκες του Παναθηναϊκού. Γιατί αυτό έχει σημασία».

Για το αν είχε σκεφτεί πως θα σκοράρει ξανά, μετά τα δύο τέρματα στην ΑΕΛ: «Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν αγωνίζομαι σε θέση που μου επιτρέπει να σκοράρω συχνά, οπότε δεν σκέφτομαι πριν από τα παιχνίδι ότι θα βάλω γκολ. Συνήθως έχω πιο δημιουργικό ρόλο, να περάσω μια καλή πάσα ή να βγάλω μια επικίνδυνη σέντρα. Σπάνια βρίσκομαι σε σημείο να σκοράρω, αλλά σίγουρα είναι ένα ωραίο συναίσθημα».

Για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Οι οπαδοί μάς έδωσαν μεγάλη υποστήριξη και ήταν φανταστικοί. Δεν είναι μόνο η προσέλευση τους, αλλά και η αίσθηση που έδιναν. Μας έβγαζαν κάτι θετικό και είχαν υπομονή μαζί μας. Το ΟΑΚΑ είναι μεγάλο στάδιο, αλλά οι οπαδοί μάς έδωσαν ενέργεια».

Για τη διαφορά με τη Λεωφόρο: «Η Λεωφόρος είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και σχεδόν πάντα ήταν γεμάτο. Το ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να γεμίσει, αλλά θα συνηθίσουμε τις συνθήκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x