Stoiximan Super League

Γήπεδο ποδοσφαίρου 35.000 θέσεων και μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο για Παναθηναϊκό

Σύντομα οι ανακοινώσεις από τον Δήμο Αθηναίων για να δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Η υπομονή του κόσμου του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα ανταμειφθεί. Πολύ σύντομα, πιθανώς και μέσα στο Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το θέμα του γηπέδου του «τριφυλλιού», όπως αναφέρει στη Live Sport ο Βασίλης Βέργης. Για την ακρίβεια… των γηπέδων του Παναθηναϊκού, καθώς το πρότζεκτ θα αποτελέσει λύση για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα του γηπέδου μπάσκετ θα λυθεί ως εξής: Θα κατασκευαστεί κλειστό όχι στο υπάρχον οικόπεδο που είναι νομικά «θωρακισμένο» με Προεδρικό Διάταγμα, αλλά σε όμορο οικόπεδο και θα απαιτεί ξεχωριστή νομική μέριμνα. Έτσι μπορεί να αρχίσει άμεσα το έργο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο δεν θα χρειαστεί να κάνει… εκπτώσεις στη χωρητικότητά του και θα φτάνει τις 35.000 θέσεις! Φυσικά στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν και εγκαταστάσεις για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης δεν έχει προβεί τόσο καιρό σε ανακοινώσεις, καθώς θέλει να έχει «κλειδώσει» από όλες τις πλευρές το πρότζεκτ. Οι συνεργάτες του βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της χάραξης του σχεδίου και-το κυριότερο-της χρηματοδότησης του έργου που θα γίνει από διάφορες πηγές (ιδιωτικά, κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια) με το συνολικό ποσό της επένδυσης να κυμαίνεται μεταξύ 150 και 200 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, σύντομα αναμένουμε ανακοινώσεις και όλα δείχνουν πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού μετά από πολλά χρόνια υπομονής και… ξενιτιάς, θα βρουν μια λύση για τη στέγαση για όλα τα τμήματα του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x