Stoiximan Super League

Γιώργος Μασούρας: «Έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στο Champions League»

Την πίστη του για πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος μίλησε και για το φιλικό των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ολυμπιακός έχει το υλικό, την ικανότητα, την αυτοπεποίθηση και την αυτοσυγκέντρωση για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, όπως ανέφερε ο Γιώργος Μασούρας ενόψει των αναμετρήσεων με την Πλζεν που πλησιάζουν.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, που θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις με τους Τσέχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο One TV

Για τον στόχο της πρόκρισης στο Champions League: «Για μένα, προσωπικά, είναι όνειρο. Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο. Για τον Ολυμπιακό αποτελεί αυτοσκοπό να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μετά από ένα διάστημα αποχής. Η ομάδα είναι συνηθισμένη να παίρνει το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται σε ομίλους του Champions League. Θεωρώ πως έχουμε το υλικό και την ικανότητα με αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση να βρεθούμε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση».

Για το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Παίζουμε με μια ομάδα που θα διεκδικήσει σίγουρα την άνοδο στην Premier League. Είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγλλίας. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε το βαθμό ετοιμότητας στον κόσμο μας και τους εαυτούς ώστε να μπορέσουμε με τον προπονητή να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας προκειμένου στο επόμενο παιχνίδι να βρισκόμαστε όλοι στο 100% για μια καλή αρχή».

Για τη δική του παρουσία στον Ολυμπιακό και την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς: «Σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται σε μια ομάδα και να έχει τον ρόλο του σε αυτή, πόσο μάλλον στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x