Stoiximan Super League

Γι’ αυτό έκοψε ο Χιμένεθ τους Πατίτο-Βάργκας

Οι λόγοι που ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός τους Πατίτο και Βάργκας και στο ματς στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Ο νέος αποκλεισμός του Πατίτο αλλά και του Βάργκας από την αποστολή της ΑΕΚ, αυτή την φορά για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, προκάλεσε απορίες στους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα, όταν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ ρωτήθηκε για την απόφασή τους να τους αφήσει εκτός είχε απαντήσει: «Κανένα σχόλιο. Είναι μυστικά… Μην ανησυχείτε ψάχνουμε το καλύτερο για την ΑΕΚ». Το μυστικό του, βέβαια, πλέον φαίνεται πως έχει γίνει κοινό, αφού απ’ το ρεπορτάζ έχει διαρρεύσει ο λόγος της απόφασή του τόσο για τον Αργεντινό όσο και για τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό.

Τα συμβόλαια και των δύο ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι και το μέλλον τους στους κιτρινόμαυρους μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρείται. Έτσι, το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δείχνουν να μην είναι συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και πως έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις.

Ο Χιμένεθ από την πλευρά του έχει τονίσει σε όλους τους παίκτες του πως τους υπολογίζει στα πλέι-οφ και πως τους θέλει σε εγρήγορση και δίνει μεγάλο βάρος πάντα στο θέμα της συγκέντρωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x