Stoiximan Super League

Γκαγέγκο: «Χαίρομαι, γιατί προοδεύουμε ως ομάδα»

Στην άνοδο που έχει παρουσιάσει ο Βόλος από τότε που ανέλαβε την ομάδα στάθηκε ο Αλμπέρτο Γκαγέγκο μετά την καλή εμφάνιση και, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έκαναν καλή εμφάνιση και είχαν την κατοχή της μπάλας, θεωρεί πως τους υποτίμησε ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όμως έδειξαν μαχητικότητα και πειθαρχία και περιμένει πως θα είναι ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όχι μόνο με την κατοχή της μπάλας. Ήμασταν αρκετά επικίνδυνοι μέσα στο ματς, πάνω από όλα είμαι χαρούμενος, γιατί προοδεύουμε σε μια ομάδα που έχω για την ομάδα, έχω έρθει εδώ και είκοσι μέρες στην ομάδα και σιγά σιγά βλέπω περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτά που θέλω.

Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ μας υποτίμησε λίγο, οι παίκτες μου είχαν μαχητικότητα, ήταν πειθαρχημένοι και ακολούθησαν σωστά το πλάνο μας».

Πρόσθεσε ότι: «Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική, δεν ξέρω πόσο χρόνος θα χρειαστεί, σε περίπου ένα μήνα η ομάδα μας θα γίνει πιο ανταγωνιστική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x