Stoiximan Super League

Γκαγκάτσης: «Όσο ήταν τρίτος, δεύτερος ο ΠΑΟΚ…»

Για αλλαγή στάσης ορισμένων ομάδων από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε το πρωτάθλημα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Το «εχθρικό» κλίμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τους μετόχους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στη χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Για το συγκεκριμένα θέμα απάντησε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο οποίος έκανε λόγο για αλλαγή στάσης από ορισμένες ομάδες μετά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν τρίτος, δεύτερος, όλοι τον ήθελαν για φίλο τους. Όσο δεν διεκδικούσε το πρωτάθλημα, όλα ήταν μια χαρά. Όταν όμως πήγε πρώτος, όλα άλλαξαν και έτυχε μιας διαφορετικής αντιμετώπισης. Αλλαξε το κλίμα. Σα να υπήρξε μια συμμαχία του κράτους της Αθήνας εναντίον του ΠΑΟΚ», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τη στάση του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα του Παναθηναϊκού, όπως και τη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ένας μικρομέτοχος τόνισε: «Όχι άλλες λυκοφιλίες».

«Ξέρουμε καλά τι γίνεται και ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλάβει καλύτερα πολλά πράγματα», υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Γκαγκάτσης σε μια γενικότερη αναφορά και σε θέματα της ΕΠΟ.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση είναι η βία και τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα. «Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Δεν λύνεται μόνο από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχουν κοινές δράσεις με την Πολιτεία. Σε σταθερά πολιτικά καθεστώτα όπως είναι αυτά της δύσης, ο χουλιγκανισμός δεν έχει θέση. Στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν συνέβη το παραμικρό και σχεδόν 60.000 κόσμος είχε άψογη συμπεριφορά. Προφανώς και οι περίεργοι πρέπει να εξαλειφθούν και δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Στον τελικό όλοι έλεγαν ότι το παιχνίδι δεν θα αρχίσει καν, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν περίεργη, υπήρχε εκνευρισμός στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά τα όσα έγιναν στο πρωτάθλημα και όμως ό,τι μπορέσαμε, το κάναμε. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό...», τόνισε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x