Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το αν μετά τη διακοπή είναι εύκολο να συγκεντρωθούν στο ματς με τον Πανιώνιο: «Φυσικά και πρέπει να συγκεντρωθούμε, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Στόχος είναι το πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για αυτό το ματς και μετά να σκεφτούμε το επόμενο».

Για τον τραυματισμό του: «Αισθάνομαι καλά. Προσπαθώ να βρω ρυθμό στις προπονήσεις και ελπίζω σύντομα να είμαι στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη θέση που αγωνίζεται και τη συνεργασία με τον Μπακάκη: «Ήταν ένα ματς με τον Αστέρα που χρειάστηκε να παίξω σε άλλη θέση. Πάντα είμαι διαθέσιμος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά δεν είναι το καλύτερό μου να παίζω σε αυτή τη θέση. Μου αρέσει να παίζω με τον Μπακάκη, έχουμε συνεργαστεί και στον Παναιτωλικό. Προτιμώ να παίζω δεξί μπακ, αλλά αν μου ζητήσει ο προπονητής μπορώ να παίξω οπουδήποτε. Όταν πρέπει να παίξω πιο μπροστά κάποιες φορές δεν νιώθω τόσο άνετα».

Για το μέλλον του: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα, η Αθήνα, η ΑΕΚ. Αυτό που σκέφτομαι είναι το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Φυσικά και θέλω να μείνω, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τη μία μεριά. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι, για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το ότι όλοι σχολιάζουν πόσο ταπεινός είναι: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα δίνω το 100%. Κάποιες φορές μπορώ να τα καταφέρω, άλλες όχι. Η νοοτροπία μου αυτή είναι, ανεξάρτητα από τη θέση. Ακόμα και αν μου ζητηθεί να παίξω τερματοφύλακας, ή επιθετικός».

Για τον όμιλο της ΑΕΚ στο Champions League: «Δεν μπορώ να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί μετά από 2 ή 3 μήνες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην πρεμιέρα με τον Άγιαξ, μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είναι όλα σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα να δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ