Κύπελλο Ελλάδας

Γκάλο: «Θα μπούμε για να πάρουμε το Κύπελλο»

Γεμάτος αυτοπεποίθηση ενόψει του τελικού με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο μπακ της ΑΕΚ τόνισε ότι παρόλο που θα λείψει η στήριξη του κόσμου, η «Ένωση» θα μπει δυνατά για την κούπα.

Την κάψα της ΑΕΚ για την επιστροφή στους τίτλους μετέφερε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Στο πλαίσιο της media day της «Ένωσης» ενόψει του τελικού Κυπέλλου, ο μπακ της «Ένωσης» εμφανίστηκε αισιόδοξος και ανεπηρέαστος από το γεγονός ότι αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός.

«Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Πρόκειται για δυο μεγάλες ομάδες που έχουν νικήσει από μια φορά η μια την άλλη φέτος, οπότε είναι δύσκολο να μιλάμε για φαβορί. Είναι ο τελικός και αυτό που μετράει δεν είναι ποια ομάδα βρίσκεται απέναντι. Είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε βρισκόταν άλλη ομάδα, το κίνητρο θα ήταν το ίδιο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, εμείς θέλουμε να σηκώσουμε το Κύπελλο», σημείωσε.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «αισθάνομαι λίγο στενοχωρημένος που θα είμαστε σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου, η οποία θα γίνει σε άδειες εξέδρες», κατέληξε: «Δεν θα έχουμε τη μεγάλη ώθηση που μας δίνει ο κόσμος μας, αλλά ανεξάρτητα από αυτό εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε δεμένοι και ενωμένοι. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όποιος τρέχει περισσότερο, νικάει. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% για να καταφέρουμε να έχουμε στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x