Europa League

Γκαλτιέ: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, δήλωσε πως το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αν και περίμενε περισσότερη πίεση και σίγουρα κάποιο γκολ από τη Σεντ Ετιέν απέναντι στην ΑΕΚ, ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν τα έβαψε… μαύρα μετά το 0-0 στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ στα φιλικά. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ συμπαγές σύνολο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά παράλληλα απειληθήκαμε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Πιστεύω πως αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς. Είχαμε την κατοχή και κλείσαμε την ΑΕΚ στην περιοχή της, αλλά δεν σκοράραμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έτρεξαν πολύ, αν και περίμενα να μπούμε πιο επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πιέσαμε την ΑΕΚ στα όριά της και περιμένω να το κάνουμε στη ρεβάνς», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Όσο για τον επαναληπτικό είπε: «Τώρα περιμένουμε τη ρεβάνς και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο επαναληπτικός πιστεύω πως θα είναι το ίδιο κλειστός. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί και θεωρώ πως και οι δύο θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x