Ισπανία

Τα γκολ φέρνουν αυτοπεποίθηση στον Γκαμεϊρό

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κέβιν Γκαμεϊρό εξηγεί πώς το σερί των γκολ που έχει πετύχει, του δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κέβιν Γκαμεϊρό, σκόραρε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στην επικράτηση με 1-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη και πλέον βρίσκεται στην καλύτερη του φάση την φετινή περίοδο. Με 9 γκολ σε 22 παιχνίδια, ο Γάλλος στράικερ θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία που παρουσιάζει με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Τα γκολ μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Σωματικά βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και όταν παίζεις καλά και σκοράρεις, παίρνεις αυτοπεποίθηση και σε βοηθά να σκοράρεις πολλών ειδών γκολ», δήλωσε ο 30χρονος σε ισπανική ιστοσελίδα με αφορμή το πολύ όμορφο γκολ απέναντι στην δανέζικη ομάδα.

Αμέσως μετά ρωτήθηκε για τον μέλλον του μετά και την άφιξη του Ντιέγκο Κόστα στους «ροχιμπλάνκος», αποφεύγοντας να δώσει ξεκάθαρη απάντηση:

«Είναι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι διαφορετική περίπτωση να αντιμετωπίζεις αντιπάλους από όλη την Ευρώπη και όταν μου ζήτησε ο Σιμεόνε να αγωνιστώ, έπρεπε να σιγουρευτώ ότι ήμουν έτοιμος».

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ο Αργεντινός τεχνικός συνεχίζει να τον εμπιστεύεται. Ωστόσο ο «Τσόλο» έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με τρεις πολύ δυνατούς επιθετικούς, μαζί με Γκριζμάν και Ντιέγκο Κόστα, και ο Γκαμεϊρό γνωρίζει ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να παραμείνει στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x