Ισπανία

Γκάμπι, ο αντι-Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο!

Παρά την τιμωρία που τον ανάγκασε να δει τις προσπάθειες των παικτών του από την εξέδρα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρήκε τον τρόπο να μεταφέρει τις οδηγίες μέσω ενδοεπικοινωνίας και του… Γκάμπι.

Την πρώτη αγωνιστική μακριά από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης από τις τρεις που ορίζει η σχετική τιμωρία που του έχει επιβληθεί, εξέτισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όμως, βρήκε τον τρόπο να μεταφέρει με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες του, καθώς δίπλα του καθόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής τερματοφυλάκων των «ροχιμπλάνκος», Πολ Βερκεγιόνε, ο οποίος είχε εξοπλιστεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό ενδοεπικοινωνίας.

Σε ποιον, όμως, μετέφερε τις οδηγίες του «Τσόλο»; Ο εκλεκτός του δεν ήταν άλλος από τον αρχηγό της ομάδας, Γκάμπι, που στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αλλαγή για να πάρει θέση ο Κόκε και εξοπλίστηκε κατάλληλα για να γίνει… Σιμεόνε στη θέση του τιμωρημένου Σιμεόνε.

Παρ’ όλα αυτά, η εφευρετικότητα της Ατλέτικο αναμένεται να τιμωρηθεί, αφού κάτι τέτοιο απαγορεύεται σύμφωνα με το σχετικό κανονισμό στην Ισπανία.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x