Ιταλία

Γκαμπιγκόλ: «Απέρριψα πολύ καλή πρόταση από Κίνα για την Ίντερ»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση από την Κίνα απέρριψε ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, με σκοπό να μετακομίσει στο Μιλάνο και να αγωνιστεί με τη φανέλα της αγαπημένης του Ίντερ.

Σε δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του, ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, γνωστός και με το παρατσούκλι «Γκαμπιγκόλ», ανέφερε ότι απέρριψε μια εξαιρετική πρόταση από την Κίνα, με σκοπό να εγκατασταθεί στο Μιλάνο, για λογαριασμό της Ίντερ.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «νερατζούρι», έναντι του ποσού των 29.500.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά, εάν είχε δελεαστεί από την πολύ αξιόλογη οικονομικά πρόταση που του ήρθε από την Κίνα.

«Είχα μια μεγάλη προσφορά από την Κίνα, αλλά αποφάσισα να έρθω εδώ γιατί η Ίντερ ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή», τόνισε στην επίσημη παρουσίασή του την Πέμπτη.

«Υπήρξαν και άλλες προσφορές από όλο τον κόσμο, αλλά έχω ενταχθεί στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ιταλία και είμαι ικανοποιημένος με την απόφασή μου. Ήταν το πρότζεκτ της ομάδας και όλο το προσωπικό που με έκαναν να έρθω εδώ. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω και να κάνω ό, τι είναι απαραίτητο για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Θα προσπαθήσω να τα κερδίσω όλα με τη φανέλα της Ίντερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x