Αγγλία

Γκάρι Νέβιλ: «Βαράν, Καντέ, Εμπαπέ οι ιδανικοί για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Οι τρεις ιδανικοί για την επιβεβλημένη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ποδοσφαιριστές είναι σύμφωνα με τον Γκάρι Νέβιλ οι Ράφαελ Βαράν, Ν’ Γκολό Καντέ και Κιλιάν Εμπαμπέ.

Τρεις ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης ξεχωρίζει ο Γκάρι Νέβιλ για την μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» πιστεύει ότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πρέπει να υπογράψει τους Ράφαελ Βαράν, Ν’Γκολό Καντέ και Κιλιάν Εμπαμπέ, οι οποίοι θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας.

Παρά την ανανέωση του Νταβίντ Ντε Χεα, την απόκτηση του Χάρυ Μαγκουάιρ και την ύπαρξη στο ρόστερ των Πολ Πογκμπά και Μάρκος Ράσφορντ ο Νέβιλ πιστεύει ακράδαντα ότι η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να διαθέτει και άλλους top-class ποδοσφαιριστές προκειμένου να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Με κάποιο τρόπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βρει σθένος σαν ομάδα. Κοιτάς την Λίβερπουλ. Φαμπίνιο, Άλισον, Φαν Ντάικ, Φιρμίνιο, απίστευτοι ποδοσφαιριστές. Η σκέψη μου αυτή την περίοδο είναι πώς μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες θα αποκτήσει σαν σύλλογος μια δύναμη, η οποία θα βοηθήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στις τάξεις του ο σύλλογος. Τα προηγούμενα χρόνια η ραχοκοκαλιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ποδοσφαιριστές, όπως ο Στιβ Μπρους, ο Γκάρυ Πάλιστερ, ο Πίτερ Σμάιχελ, ο Ρόι Κιν, ο Άντι Κόουλ, ο Έρικ Καντονά. Η δύναμη εκείνη της ομάδας ήταν μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο 44χρονός σήμερα Άγγλος σχολιαστής στο Sky Sports και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα, το οποίο υπάρχει αυτή την περίοδο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αφορά τους νεαρούς παίκτες. Το σθένος της ομάδας είναι οι Λίντελοφ, Μάτιτς, Μάτα, Γιάνγκ, Ντε Χέα. Ποιος γνωρίζει το μέλλον των Αντρέας Περέιρα, Άαρον Μπισάκα και Ντάνιελ Τζέιμς; Εάν η ομάδα αποκτήσει ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως οι Βαράν, Καντέ και Εμπαμπέ τότε θα αποκτήσει και τρομέρη δύναμη σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να γίνει αρκεί να γίνουν οι σωστές και μεθοδευμένες κινήσεις από την διοίκηση του συλλόγου».

Αφότου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις ο Νέβιλ ανέφερε στο Twitter ότι οι Βαράν, Εμπαμπέ, Καντέ θα ήταν οι καλύτερες προσθήκες για την αναγέννηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x