Αγγλία

Γκάρι Όουεν στον ΣΠΟΡ FM: «Να αδιαφορήσει η Σίτι; Ούτε για αστείο!»

Ο παλαίμαχος άσος της Σίτι και του Πανιωνίου, Γκάρι Όουεν, μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το αποψινό ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο παλαίμαχος μέσος των «πολιτών» Γκάρι Όουεν, που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 1986/87 και στον Πανιώνιο, μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και την εκπομπή «Τα διαμάντια παραμένουν παντοτινά» και κατέστησε σαφές πως η ομάδα του θα επιδιώξει τη νίκη και δεν θα κρατήσει δυνάμεις για τη ρεβάνς του Champions League με τη Λίβερπουλ την Τρίτη.

«Ούτε για αστείο! Ο σύλλογος έχει βάλει σε προτεραιότητα να κατακτήσει τον τίτλο και μάλιστα απέναντι στην βασική της ανταγωνίστρια. Θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για τη Σίτι να κερδίσει τον τίτλο κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη Γιουνάιτεντ», τόνισε ο 59χρονος άλλοτε άσος της Σίτι.

Όσο για το πού αποδίδει την κυριαρχία της ομάδας του φέτος, είπε: «Έκανε καλές μεταγραφές, κατέβασε το μέσο όρο ηλικίας και η διαδικασία θα συνεχιστεί του χρόνου με την καθοδήγηση του Γκουαρντιόλα. Το επόμενο βήμα θα είναι να κυριαρχήσει και στην Ευρώπη».

Πάντως δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για φέτος, μετά το 3-0 στο πρώτο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ. «Είναι πολύ δύσκολο από τη στιγμή που δεν σκόραρε η Σίτι στο ‘Άνφιλντ’. Δεν με εξέπληξε η εικόνα του πρώτου ματς. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, το δεύτερο ήταν εξαιρετικό και το τρίτο θα μπορούσε να το αποφύγει. Τώρα στη ρεβάνς αν σκοράρει η Λίβερπουλ, πράγμα που συνηθίζει εκτός έδρας, θα πρέπει να βάλει πέντε γκολ η Σίτι και θα είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει η ανατροπή. Η Σίτι έχει αποδείξει πως μπορεί να σκοράρει, αλλά το θέμα είναι να διατηρήσει το μηδέν. Το πρώτο γκολ μπορεί να είναι καθοριστικό, το δεύτερο ακόμη πιο σημαντικό και τότε θα μπορούμε να μιλάμε για πιθανή ανατροπή», επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x