Γαλλία

Γκαρσιά για Νεϊμάρ: «Η Παρί επένδυσε 400 εκατ. ευρώ και τα 220 είναι στο… ιατρείο»

Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισε ο Ρούντι Γκαρσιά την απουσία του Νεϊμάρ από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Κύπελλο Γαλλίας.

Όρεξη είχε ο Ρούντι Γκαρσιά ενόψει του ματς της Μαρσέιγ με την Παρί Σεν Ζερμέν, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Ο προπονητής των Μασσαλών σχολίασε με χιούμορ την απουσία του τραυματία Νεϊμάρ από το «clasico» της χώρας, λέγοντας πως τα 220 εκατ. ευρώ -από τα συνολικά 400 εκατ. της επένδυσης- των Παριζιάνων, είναι στο… ιατρείο.

«Αφού δεν υπάρχει ο Νεϊμάρ, τότε θα παίξει ο Ντι Μαρία. Θα δούμε αν θα παίξουν ακόμη οι Εμπαπέ και Καβάνι, καθώς ακολουθεί το ματς με τη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε αρχικά ο Ρούντι Γκαρσιά ενόψει του ματς της Μαρσέιγ με την Παρί, για το Κύπελλο και πρόσθεσε:

«Είναι μία ομάδα που χτίστηκε για να κατακτήσει το Champions League. Εάν δεν το πάρουν, τότε θα είναι αποτυχία. Για τον λόγο αυτό, έχουν επενδύσει 400 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή την στιγμή τα 220 εκατ. είναι στο… ιατρείο. Μένει να δούμε αν θα πάρουν το ρίσκο και να χρησιμοποιήσουν τους καλύτερούς τους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x