Κύπελλο Ελλάδας

Γκαρσία: «Ικανοποιημένος για το γκολ, θα προτιμούσα να νικούσαμε»

Τη νίκη του Άρη στην Τούμπα από να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ προτιμούσε ο Ματέο Γκαρσία,όπως τόνισε ο ίδιος μετά το 1-1 στο ντέρμπι της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε στο σκληρό παιχνίδι των δύο αντιπάλων και πιστεύει πως μετά την αποβολή του Κίτσιου έπαιξαν καλύτερα και ελπίζει σε μία καλή πορεία σε μία δύσκολη διοργάνωση, όπως το Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πέτυχα το γκολ, αν νικούσαμε θα ήμουν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν πειράζει, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχουμε κάνει και την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι, που ήταν ιδιαίτερα σκληρό: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, πολύ δυνατό με πολλές προσωπικές μονομαχίες, που θα πάει στη φυσική δύναμη, παίξαμε πολύ καλά. Μετά την αποβολή πιστεύω ότι ελέγξαμε το ρυθμό λίγο καλύτερα, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, δεν μπορέσαμε και πήραμε την ισοπαλία».

Για το πως βλέπει τον Άρη στο Κύπελλο: «Εμείς θέλουμε να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να δώσουμε το 100% από αυτό που μπορούμε, να δουλέψουμε σκληρά, όπως δουλεύουμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι το Κύπελλο θα είναι μια δύσκολη διοργάνωση, δεν θα είναι εύκολη, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε εμείς και παιχνίδι με παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x