Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Να συνεχίσουμε έτσι και στην πορεία»

Ικανοποίηση για τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού, αλλά και αυτοκριτική περιελάμβαναν οι δηλώσεις του Ματέο Γκαρσία, μετά το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό και τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με 2-0, ο Ματέο Γκαρσία ανέφερε ότι η ομάδα του αγωνίστηκε καλά, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στα δικά του λάθη, με τον Ισπανό εξτρέμ να στέκεται και στην ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαρσία:

Για το παιχνίδι: «Όλοι έπαιξαν πάρα πολύ καλά σήμερα και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και στην πορεία».

Για την προσωπική του απόδοση: «Στην αρχή έκανα κάποια λάθη και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψω. Μετά το πέναλτι η ομάδα εμψυχώθηκε, όλοι ήταν ανεβασμένοι και θέλαμε την νίκη».

Για το «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι λογικό να έχουμε άγχος, ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας και χαιρόμαστε που ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και βρέθηκε να μας στηρίζει και σε αυτό το παιχνίδι».

Για την θέση του στον αγωνιστικό χώρο: «Μου αρέσει να παίζω και στις δύο πλευρές. Όταν ξεκίνησα στα αριστερά δεν είχα τόση συμμετοχή στο παιχνίδι, γι’ αυτό αποφασίσαμε να περάσω στα δεξιά, όπου και πήγα καλύτερα».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γκαρσία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x