Stoiximan Super League

Γκαρθία: «Παλέψτε σαν άντρες για αυτό το σήμα»!

Συγκλονιστική ομιλία από τον Όσκαρ Γκαρθία ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Τον Ολυμπιακό πάνω από το «εγώ» του πρέπει να βάλει ο κάθε ποδοσφαιριστής, όπως είπε ο Όσκαρ Γκαρθία κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός μπορεί να βρίσκεται μόλις σαράντα ημέρες στην ομάδα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια και έχει φροντίσει να μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

«Διέκρινα στα τελευταία παιχνίδια ότι υπήρξε έλλειψη θέλησης από κάποιους παίκτες και αυτό δεν θα το δεχτώ», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά ο Καταλανός και πρόσθεσε:

«Είμαστε εδώ για να παλεύουμε για τον Ολυμπιακό και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη φανέλα, τον κόσμο, που είναι πάντα στο πλευρό μας, αλλά και τη διοίκηση. Παλέψτε λοιπόν σαν άντρες για αυτό το σήμα στα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε εννέα αγώνες μπροστά μας στο πρωτάθλημα, που πρέπει να κερδίσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί τα 9 εναπομείναντα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας δεν είναι λίγα, ενώ θα κριθούν όλοι στο προσεχές διάστημα με την παρουσία τους που θα έχουν εντός και εκτός γηπέδου, με τον αγώνα με τον Πανιώνιο να αποτελεί μία πρώτη ευκαιρία για μία νέα αρχή για όλους στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x