Stoiximan Super League

Γκαρθία: «Το μέλλον μου στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όσων διοικούν»

Την περηφάνια του για το γεγονός ότι βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Όσκαρ Γκαρθία, που ξεκαθάρισε όμως ότι το μέλλον το δικό όπως και κάθε προπονητή δεν εξαρτάται τόσο από τον ίδιο.

Ειλικρινής και ρεαλιστής αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, καθώς στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου και σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε παραδέχθηκε ότι το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια όσων διοικούν και των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Για το κακό πρόσωπο του Ολυμπιακού:

«Είμαστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι, γιατί ήρθαμε για άλλο αποτέλεσμα. Σήμερα είδαμε ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό που θέλει ένας προπονητής είναι να δημιουργεί και σήμερα είχαμε τουλάχιστον επτά καθαρές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τελικά οι ευκαιρίες δεν έφεραν το γκολ που θέλαμε».

Για την εικόνα των παικτών:
«Πραγματικά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να σκεφτεί ειδικά μετά από ένα αποτέλεσμα που δεν είναι αυτό που θέλαμε. Όταν όμως έχεις δημιουργήσει το μόνο που μένει είναι να μπεις και να σκοράρεις ο ίδιος».

Για την επιμονή στις σέντρες κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου:
«Δεν συμφωνώ μαζί σας, θεωρώ πως σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά είναι λογικό όταν πιέζει ο χρόνος η ομάδα να τα δίνει όλα και να γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή ενώ παίζει με δύο επιθετικούς για να μπει κάποιο γκολ. Νομίζω όμως ότι όλα οφείλονται στην έλλειψη επιτυχίας. Όσο καιρό είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όλα τα δευτερόλεπτα ενός αγώνα για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί».

Για το αν τον καλύπτει η εικόνα: «Δεν μπορώ να είμαι από το αποτέλεσμα ευχαριστημένος γιατί ήρθαμε εδώ για τη νίκη, οπότε δεν γίνεται να πω ότι είμαι χαρούμενος. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου γιατί αυτός είναι ο τρόπος που θέλω η ομάδα να αγωνίζεται».

Για το πάθος που δείχνουν ή δεν δείχνουν οι ποδοσφαιριστές: «Θα με ενοχλούσε αν ήμουν εδώ από την αρχή και είχα επιλέξει εγώ τους παίκτες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλα όσα έχω παρατηρήσει έχω προσπαθήσει αρκετά για να τα αλλάξω. Αν ο ποδοσφαιριστής εμφανίσει τέτοια συμπτώματα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα από την αρχή ενός αγώνα. Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να διορθώσω, αλλά δεν είμαι εδώ από την αρχή της χρονιάς».

Για το μέλλον του: «Εγώ δεν είχα ποτέ καμία κρούση από ισπανικό σύλλογο. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και ελπίζω το ίδιο να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα, όμως, το μέλλον ενός προπονητή βρίσκεται πάντα κυρίως στα χέρια των ποδοσφαιριστών και όσων διοικούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x