Ιταλία

Γκατούζο: «Αν νικήσουμε τη Φιορεντίνα, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα»

Την υπόσχεση πως αν η Μίλαν επικρατήσει της Φιορεντίνα και κατακτήσει την έκτη θέση, θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα έδωσε ο Τζενάρο Γκατούζο.

Την νίκη και μόνο προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερο εισιτήριο για το Europa League της επόμενης σεζόν θέλει η Μίλαν στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα.

Κι αυτό γιατί σε περίπτωση επικράτησης οι ροσονέρι θα παραμείνουν στην 6η θέση και θα εξασφαλίσουν επιπλέον χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός της ομάδας, Τζενάρο Γκατούζο δεσμεύτηκε πως αν το αποτέλεσμα του ματς είναι το επιθυμητό θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Θα εξαρτηθούν τα πάντα για εμάς σε σχέση με το επόμενο πρωτάθλημα. Η έκτη ή η έβδομη θέση θα αλλάξει τις προπονήσεις μας, την προετοιμασία μας, τα φιλικά. Γι' αυτό το λόγο είμαι πολύ προβληματισμένος διότι η Φιορεντίνα δεν έχει κάτι να χάσει και εμείς θα έχουμε ένταση. Αν νικήσουμε, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα. Βλέπω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια» υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x