Europa League

Γκατούζο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Στο τι πρέπει να κάνει η Μίλαν στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις αλλά και στις απουσίες των «ροσονέρι» στάθηκε ο Ιταλός προπονητής.

Στον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει η Μίλαν να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπέτις, παρά τις πολλές απουσίες, στάθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο.

«Δοκιμάσαμε να κάνουμε κάτι καινούριο, με την ελπίδα να παρουσιαστούμε πιο συμπαγείς. Έχουμε απουσίες, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα παραταχθούμε με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Σεβόμαστε τη Μπέτις, όμως πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες που έχουν οι «ροσονέρι» λόγω των πολλών τραυματισμών: «Δυστυχώς ο Καλντάρα και ο Μπίλια θα λείψουν για πολύ καιρό. Το αισιόδοξο είναι ότι ο Καλάμπρια είναι σε καλύτερη κατάσταση και ελπίζουμε να τον έχουμε την προσεχή Κυριακή. Σε ότι αφορά τον Ιγκουαΐν, δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όμως ανακάμπτει».

Τέλος ο προπονητής της ιταλικής ομάδας ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να παρατάξει με τρεις αμυντικούς: «Δε θέλω να μιλήσω για τακτική. Μπορεί να μην παίξουμε καλά, αλλά πρέπει να δείξουμε καλή οργάνωση και συνοχή. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στην έδρα μας, κόντρα στη Μπέτις και ελπίζουμε να αυτό να αλλάξει αυτήν την αγωνιστική».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x