Super League 2

Γκαζωμένη Κέρκυρα πλησίασε τον Βόλο

Κέρκυρα… 4x4! Οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 του Αιγινιακού, σημειώνοντας την τέταρτη σερί τους νίκη και μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή. Έκανε... προσπέραση ο Απόλλων Πόντου στο 93'.

Έχει πάρει φόρα η Κέρκυρα.

Στην τέταρτη σερί νίκη (μετά από αυτές με Πλατανιά, Ηρόδοτο και Σπάρτη) της έφτασε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικρατώντας 1-0 του Αιγινιακού εντός έδρας, με τέρμα του Κόντου, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια αποβολή στην αναμέτρηση.

Οι «Φαίακες» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του ΝΠΣ Βόλου από τον Ηρακλή το Σάββατο και μείωσαν στους τρεις βαθμούς την απόσταση από την ομάδα της Μαγνησίας και την κορυφή.

Με περίεργο τρόπο σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τον Κόντο να κάνει σέντρα-σουτ και χωρίς να φαίνεται να έχει βρει σε κάποιον άλλο παίκτη η μπάλα, να καταλήγει στα δίχτυα του Γιονούζ. Οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για πολλή ώρα. Ο Κουτζαβασίλης αποβλήθηκε στο 45’ για τους γηπεδούχους, καθώς βρήκε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής, ενώ στο 60’ ο Τσολακίδης σταμάτησε αντεπίθεση της Κέρκυρας και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη.

Ο Απόλλων Πόντου άφησε πίσω του τον Πλατανιά, καθώς επικράτησε 1-0 της Σπάρτης με τέρμα του Κυβελίδη στο 90+3’ και βρέθηκε στο +1 από τον Πλατανιά, που χθες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας. Για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων χρειάστηκε η κεφαλιά του έμπειρου φορ (μετά τη σέντρα του Δημητριάδη), που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.

Αντιθέτως, δεν κατάφερε να επωφεληθεί από την απώλεια του Πλατανιά, ο Εργοτέλης, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία κέρδισε για πρώτη φορά μέσα στο 2019, χάρη σε τέρμα του Τζιώρα που σκόραρε στο 36’ με προβολή.

Ο Τάσος Κρητικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι και οδήγησε τη Δόξα Δράμας σε νίκη με 1-0 επί του ΑΟΧ/ Κισσαμικού και έδωσε ανάσα στην ομάδα του, που μπορεί να κοιτάζει πιο ψηλά.

Τα Τρίκαλα ήρθαν 1-1 με τον Αήττητο στα Σπάτα για την 14η αγωνιστική και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν ανάσα και να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις. Ο Ταμπάκης άνοιξε το σκορ στο 35' και ο Τριανταφυλλάκος με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 50ο λεπτό.



Αναλυτικά, η 14η αγωνιστική:
Σάββατο 26 Ιανουαρίου
Βόλος - Ηρακλής 0-2
(45’Γκι, 69’ Περόνε)

Πλατανιάς - Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή 27 Ιανουαρίου
Απόλλων Πόντου - Σπάρτη 1-0
(90+3' Κυβελίδης)

Κέρκυρα - Αιγινιακός 1-0
(74' Κόντος)

Δόξα Δράμας - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0
(40' Κρητικός)

Καραϊσκάκης Άρτας - Εργοτέλης 1-0
(36' Τζιώρας)

Αήττητος Σπάτων - Τρίκαλα 1-1
(35' Ταμπάκης-50' Τριανταφυλλάκος)

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου
Ηρόδοτος - Παναχαϊκή (15:00)

Επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο (02/02)
Ηρακλής-Πλατανιάς (15:00)

Κυριακή (03/02)
Σπάρτη-Αιγινιακός (15:00)
ΑΟΧ/Κισσαμικός-Απόλλωνας Πόντου (15:00)
Παναχαϊκή-Κέρκυρα (15:00)
Εργοτέλης-Δόξα Δράμας (15:00)
Απόλλων Λάρισας-Ηρόδοτος (15:00)
Τρίκαλα-ΑΕ Καραϊσκάκης (15:00)
ΝΠΣ Βόλος-Αήττητος Σπάτων (15:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x