Europa League

Γκερέρο: «Δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι»

Στην ετοιμότητα των παικτών του Ολυμπιακού απέδωσε το 4-0 επί της Λουκέρνης ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του δουλεύει καθημερινά, «αποθέωσε» την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο «Καραϊσκάκης», στάθηκε στο γρήγορο γκολ και θεωρεί πως προσαρμόστηκε πιο γρήγορα από ότι περίμενε.

Αναλυτικά: «Η ομάδα δούλευε κάθε μέρα και πιο πολύ. Ήμασταν σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι και είναι ωραίο που νικήσαμε και δώσαμε χαρά στον κόσμο».

Για το σημερινή συμπαράσταση του κόσμου: «Ήμουν ανυπόμονος για σήμερα, παρά το ότι αγωνίστηκα με την Λεγανές, όμως ήταν κάτι απίστευτο η ατμόσφαιρα σήμερα. Ήταν τέλεια και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».

Για το παιχνίδι: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και θέλαμε να πετύχουμε γκολ νωρίς. Τα καταφέραμε, παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε τη νίκη και την πετύχαμε».

Για την προσαρμογή του στο σύλλογο: «Ο σύλλογος και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ και αυτό βοηθάει αρκετά έναν ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x