Γερμανία

Γκέτσε: «Θα κάνω ότι μπορώ για να εντυπωσιάσω τον Αντσελότι»

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το "σίριαλ" της παραμονής του Μάριο Γκέτσε, έπειτα από τις δηλώσεις του στην Bild.

Πολλά επεισόδια αναμένεται να έχει το "σιριαλ" της παραμονής του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γερμανός επιθετικός είχε δηλώσει πως δεν είναι χαρούμενος με το χρόνο συμμετοχής του στους νταμπλούχους και, μετά τα σχόλια του νέου προπονητή, Κάρλο Αντσελότι, πως δεν θα είναι βασικός, όλα έδειχναν πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι δηλώσεις του, όμως, στην ΒILD ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

«Περιμένω πως και πως τη νέα σεζόν μου στο Μόναχο.Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στημ πρώτη προπόνηση, ώστε να εντυπωσιάσω τον Κάρλο Αντσελότι», ήταν τα λόγια του Γερμανού διεθνούς.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι τα λόγια του Γκέτσε. Είναι πιθανό η αλλαγή του ατζέντη του να επηρεάσει τις συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται. Από την άλλη, λέγοντας πως θα μείνει ίσως θέλει να πείσει την Μπάγερν να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα από τα 20 με 25 εκατομμύρια που ζητάει μέχρι τώρα.

Σε περίπτωση αποχώρησης, η Λίβερπουλ φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του, λόγω της σχέσης του με τον Γιούργκεν Κλοπ. Το γεγονός, όμως, ότι οι «κόκκινοι» δεν θα αγωνίζονται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου, ίσως επηρεάζει τον Γκέτσε.

Από την άλλη η πρώην ομάδα του 23χρονου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιδιώκει την επιστροφή του στο «Σίγκναλ Νντούνα Παρκ», μία κίνηση, όμως, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Μάριο Γκέτσε αγωνίστηκε φέτος 21 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπάγερν και πέτυχε 6 γκολ και έδωσε 4 ασίστ.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x