Champions League

Γκιγέρμε: «Έπρεπε να σκοράρουμε νωρίτερα, μας άξιζε η πρόκριση»

Στο άξιο της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League στάθηκε ο Γκιγέρμε μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 για την έκτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως θα μπορούσαν να σκοράρουν νωρίτερα και πως στάθηκαν τυχεροί στο χαμένο πέναλτι των Σέρβων, πιστεύει πως φέτος είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για μια καλή πορεία στην Ευρώπη και πως ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος μόνο στα αγωνιστικά.

Αναλυτικά: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να έχουμε βάλει νωρίτερα ένα γκολ. Ευτυχώς, τα καταφέραμε, έστω και με το πέναλτι, αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Αξίζαμε να προκριθούμε και έτσι συνεχίζουμε στο Europa League».

Για το Europa League και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προχωρήσει περισσότερο από πέρυσι, είπε: «Πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να προκριθούμε, αλλά αποκλειστήκαμε. Φέτος, πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη, πιο ‘δεμένη’ και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο πέρα από πέρυσι».

Για το συμβόλαιό του και την προοπτικής ανανέωσης, είπε πως: «Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα, όπως ο μάνατζέρ μου. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα και να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Θέλω να προπονούμαι, να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος, περνάω ωραία στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση και αφήνω τα υπόλοιπα στους ειδικούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x