Αγγλία

Γκιγκς: «Ο Ράσφορντ θα γίνει μεγάλος παίκτης»

Το εγκώμιο του Μάρκους Ράσφορντ έπλεξε, σε δηλώσεις του, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς.

Σε πολύ καλό δρόμο για να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ο Μάρκους Ράσφορντ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός προπονητής, πλέον, βρίσκεται αυτές της μέρες στο Ντουμπάι για να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας και μίλησε σε αγγλικά Μέσα για το νέο αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Για έναν υποστηρικτή της Γιουνάιτεντ, όπως εγώ, είναι ωραίο να τον βλέπεις. Είναι πραγματικός παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεσηκώνει τους οπαδούς. Όταν πάρει την μπάλα στα πόδια του όλοι περιμένουν κάτι καλό. Όταν παίζει στο Όλντ Τράφορντ θέλεις να έχει την μπάλα γιατί νομίζεις ότι κάτι θα συμβεί. Δεν θα του βγει πάντα, αλλά προσπαθεί και αυτό είναι ωραίο», ανέφερε ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων».

«Οι ιστορία της ομάδας απαιτεί να βγαίνουν τέτοιοι παίκτες και στους οπαδούς αρέσει αυτό. (Ο Ράσφορντ) είναι τρομερός επαγγελματίας και τρομερός άνθρωπος. Αυτό και οι ικανότητες οι οποίες έχει, με κάνουν να πιστεύω πως θα φτάσει στην κορυφή», πρόσθεσε ο 43χρονος κόουτς.

Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ από το 2015, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές σημειώνοντας 24 γκολ και έχει κατακτήσει 1 Κύπελλο Αγγλίας (2016), 1 Community Shield (2016), 1 League Cup (2017) και 1 Europa League (2017). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Αγγλίας με 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x