Γερμανία

Γκλάσνερ ο διάδοχος του Λαμπαντία στη Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο της από τη νέα σεζόν και μέχρι το 2022.

Το... σίριαλ της διαδοχής του Μπρούνο Λαμπαντία στην τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ έλαβε σήμερα τέλος. Με τον Όλιβερ Κλάσνερ να είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης των «λύκων» όπως έγινε σήμερα γνωστό και επίσημα...

Ο Αυστριακός προπονητής, που έχει οδηγήσει την Λίντς στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της χώρας του πίσω από την Ζάλτσμπουργκ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η Βόλφσμπουργκ είχε απευθυνθεί στον Μάρκο Ρος πριν τον Κλάσνερ αλλά εκείνος θα μετακομίσει στη Γκλάντμπαχ τελικά κι έτσι κατέφυγε στην επιλογή του 44χρονου προπονητή, που θα βγει για πρώτη φορά εκτός Αυστρίας!

Μάλιστα κι ο ίδιος ο Γκλάσνερ φέρεται να είχε προτάσεις από τη Στουτγκάρδη αλλά και τη Σάλκε, ωστόσο επέλεξε να πει το ναι στην ομάδα από την Κάτω Σαξονία.

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x