Champions League

Γκόγκιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Ξέρει ο Τάκης…»

Το εγκώμιο του Τάκη Λεμονή έπλεξε ο Σίνισα Γκόγκιτς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. «Δεν έχει τίποτα να χάσει, μόνο να κερδίσει», τόνισε!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σίνισα Γκόγκιτς στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Τόλη Κοτζιά:

Για το τι του… θυμίζει η Γιουβέντους: «Έχω καλές, αλλά και άσχημες μνήμες από τη Γιουβέντους. Xάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στα ημιτελικά του Champions League το 1999. Αυτά τα ματς είναι ξεχωριστά. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση. Θυμάμαι, τότε, τα παιχνίδια μας στο ΟΑΚΑ, με πάνω από 60-70 χιλιάδες κόσμο σε κάθε ματς. Ήταν απίστευτα, πραγματικά».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από τον Τάκη Λεμονή: «Η ομάδα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο μετά και από την αλλαγή στον πάγκο της. Ξέρει ο Τάκης να βρει τον τρόπο, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός, απόψε δεν έχει τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Γιουβέντους είναι μία ομαδάρα, με πολύ καλές μονάδες».

Για τους λόγους που θεωρεί πως ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τόσο κακή εικόνα μέχρι στιγμής: «Καταρχήν, η ομάδα έχει αλλάξει όλα τα στόπερ της σε σχέση με την περσινή σεζόν… Τρεις στην άμυνα, συγκεκριμένα, και δεν βρήκε ίδιους παίκτες, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αποχωρήσεων. Δεν βρήκε κορμό στην άμυνα και, επίσης, δεν έχει γρήγορους παίκτες στο κέντρο, στο δίδυμο του άξονα. Κανένας από τους παίκτες που έχουν παίξει, μέχρι στιγμής, στα χαφ, δεν είναι γρήγορος. Ο Σιώπης έφυγε, ο Μάρτινς δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι… Ειδικά το Champions League, θέλει περισσότερη ταχύτητα».

Για τον Φορτούνη: «Φέτος, δεν έχει, ακόμα, δείξει αυτά που μπορεί να κάνει -και έκανε και πέρυσι και πρόπερσι. Πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει περισσότερο».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι σταθερά κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχει καλές μονάδες, άλλα έπεσε, όπως και ο Ολυμπιακός, σε δύσκολο γκρουπ. Μόνο καλές εμφανίσεις μπορεί να κάνει και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Για το πώς θα πρέπει να παίξει απόψε ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να παίξει προσεκτικά και να μην κλειστεί μπροστά από το τέρμα του. Θέλει κοντινές γραμμές, πολύ τρέξιμο, πρεσάρισμα και γρήγορο τρανζίσιον. Έχει παίκτες για την κόντρα ο Ολυμπιακός. Είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Λεμονή, καθώς δεν είναι ίδια η ομάδα με πέρυσι. Έφυγαν, μην ξεχνάμε, και κάποιες μονάδες σαν τον Τσόρι και τον Καμπιάσο. Πρέπει, λοιπόν, να είναι κάπου στα 30 μέτρα η αμυντική γραμμή και να βρει κάποια ευκαιρία σε κάποια αντεπίθεση. Πάνω από όλα, όμως, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι πάνω από το 100%, για να περιμένουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x