Champions League

Γκόγκιτς στον ΣΠΟΡ FM: «Άλλο επίπεδο με Μαρτίνς ο Ολυμπιακός – Ηγέτης ο Βαλμπουενά»

Για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τον ηγέτη που βλέπει στο πρόσωπο του Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Σίνισα Γκόγκιτς.

Για τα στοιχεία του Ολυμπιακού που έφεραν την ισοπαλία με την Τότεναμ, αλλά και το στόχο που θα πρέπει να έχουν οι ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρόμπόλη ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Επιπλέον μίλησε για τον Πέδρο Μαρτίνς που ανέβασε επίπεδο την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε «ηγέτη» τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς στον Χρήστο Ρομπόλη:

Για την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ: «Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια έδειξε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν τον αλλάζει είτε χάνει, είτε κερδίζει. Αξίζουν όλοι πολλά συγχαρητήρια και ειδικά στον κόσμο που στο 0-2 δεν αποδοκίμασε. Τον βοήθησε και το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη».

Για το τι έχει αλλάξει ο Πέδρο Μαρτίνς: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι η διοίκηση κράτησε τον Μαρτίνς παρόλο που ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίτλο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση έκανε σωστή κίνηση. Κράτησε τον κορμό από την περσινή ομάδα. Τραυματίστηκε ο Φορτούνης, αλλά ήρθε ο Βαλμπουενά και έγινε ηγέτης. Η ομάδα έχει παίκτες. Έχει πολλή υπομονή, παίζει ήρεμα, κάνει γρήγορες αλλαγές στη μπάλα, καλή ανάπτυξη από τα πλάγια. Έχει γρήγορους εξτρέμ, καλή κυκλοφορία. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο, πλέον, με τον Μαρτίνς. Η ομάδα είναι γεμάτη. Είναι και κάποιοι παίκτες που ήρθαν προς το τέλος. Έγινε ευρωπαϊκή ομάδα και μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο».

Για τον καλό ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού: «Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Αυτοί πονάνε περισσότερο από όλους αν η ομάδα δεν πάει καλά, και χαίρονται πιο πολύ από όλους όταν πηγαίνει. Αυτό δείχνει την καλή δουλειά που κάνει ο Ολυμπιακός στις ακαδημίες. Απίστευτο το δίδυμο Γκιλιέρμε- Μπουχαλάκη στο κέντρο. Παίζουν σαν ένα, γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Για τον στόχο του Ολυμπιακού: «Το είπα και στην κλήρωση. Ο Ολυμπιακός μπορεί να χτυπήσει εδώ και μεγαλύτερα ονόματα από Μπαγερν και Τότεναμ. Στόχος όσοι περισσότεροι βαθμοί. Πιστεύω θα πάρει βαθμούς κι έξω. Μπορεί και δεύτερος, μπορεί και τρίτος να πάει στο Γιουρόπα. Είναι καιρός να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για τα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι ματς κλειδιά. Έχουν παρόμοιο στυλ με Ολυμπιακό. Έχουν καλούς παίκτες. Εξαρτάται και από τη μέρα το πώς θα είναι η κάθε ομάδα. Θα είναι δύσκολα ματς, ο Ερυθρός κέρδισε τη Λίβερπουλ, έφερε ισοπαλία με Νάπολι. Ερυθρόλευκες και οι δύο ομάδες, θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x