Stoiximan Super League

Γκολ και… θέαμα με πρωταγωνιστή τον Σιφναίο (pics)

Δείγματα του ταλέντου του στα τελειώματα των φάσεων έδειξε ο Σιφναίος, στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Τίλμπουργκ.

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Ήταν προπόνηση αποκατάστασης με πολλές ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι με μπάλα σε μικρούς χώρους. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ των οκτώ παικτών το καθένα και ανά δύο γκρουπ έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο...

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι, σημειώθηκαν μερικά πολύ ωραία γκολ με τον Σιφναίο να έχει αποτελεσματικά τελειώματα και να δείχνει δείγματα του ταλέντου του, κάνοντας παράλληλα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να πιστεύουν πως όταν προσαρμοστεί εντελώς μπορεί να εξελιχθεί σε μια αξιόπιστη λύση!

Μετά το τέλος της προπόνησης, έμειναν στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη οι Αποστολάκης, Σιφναίος Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Οικονομόπουλος, Πίσπας, Σέχου και Ξενόπουλος και έκαναν ασκήσεις ανάπτυξης, συνδυασμούς με σέντρες και τελειώματα.

Το «τριφύλλι» θα έχει προπόνηση εκ νέου, το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του Τίλμπουργκ.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x