Αδικημένη θεωρεί τη Σέλτικ από τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ ο Γκρεγκ Γκόρντον. Ο 35χρονος γκολκίπερ, που είχε αποκλειστεί από την «Ένωση» και ως παίκτης της Χαρτς το 20106, θεωρεί πως η δική του ομάδα ήταν καλύτερη αλλά όχι όσο αποτελεσματική θα έπρεπε.

«Ήταν απογοητευτικό αυτό που συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ. Παίξαμε καλά και στα δύο ματς, είχαμε την περισσότερη ώρα την κατοχή, κυριαρχήσαμε, αλλά καταλήξαμε να χάσουμε και να αποκλειστούμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ματς και δεν αμυνθήκαμε σωστά, αλλά δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες. Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είχαμε ένα βουνό μπροστά μας. Παραλίγο να το ανέβουμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε παρότι πιέσαμε στο τέλος. Ένιωσα πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία πώς παίζεις όταν δεν φτάνεις στο στόχο σου. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο μας απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Τώρα πρέπει να μπούμε στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία πιστεύω πως μπορούμε να διακριθούμε», ανέφερε ο Γκόρντον.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ