Αγγλία

Γκουαρντιόλα: «Ασταμάτητη η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι εκθειάζει τους Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και ετοιμάζεται για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στους «κόκκινους».

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο στους τρεις επιθετικούς της Λίβερπουλ και τόνισε πως γνωρίζει καλά τί μπορούν να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως δεν είναι ο Σαλάχ ο μόνος επικίνδυνος από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν είναι μόνο ο Σαλάχ. Είναι ακόμα ο Μανέ και ο Φιρμίνο. Και οι τρεις μαζί είναι σχεδόν ασταμάτητοι. Είναι φανταστικοί»,τόνισε.

Ο Γκουαρντιόλα θυμήθηκε την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί για το πρωτάθλημα, όταν μέσα σε 9 λεπτά οι τρεις τους είχαν πετύχει από ένα γκολ δίνοντας προβάδισμα με 4-1 στους «κόκκινους»: «Είχαμε χάσει για λίγο τον έλεγχο στο περιβάλλον ‘Άνφιλντ’», παραδέχθηκε και συνέχισε: «Ο τρόπος που παίζει η Λίβερπουλ είναι πολύπλοκη για εμάς. Το γνωρίζουμε αυτό. Είναι πολύ γρήγοροι, πολύ καλοί και σκληροί. Αλλά τώρα μιλάμε για τα προημιτελικά του Champions League, οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε –σε αυτό το επίπεδο, ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x