Champions League

Γκουαρντιόλα: «Βαρύ το 3-0, αλλά θα το παλέψουμε»

Απογοητευμένος, αλλά δεν καταθέτει τα όπλα ο προπονητής της Μαν. Σίτι.

Η Μαν. Σίτι έχει πλέον ένα βουνό να ανέβει την Τρίτη στη ρεβάνς κόντρα στη Λίβερπουλ μετά το 3-0 στο «Άνφιλντ». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρά την απογοήτευσή του δεν χάνει την πίστη του.

«Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχει δείξει πολλά καλά πράγματα φέτος. Το σκορ είναι βαρύ, δεν το αρνούμαστε. Έχουμε όμως μπροστά μας άλλα 90 λεπτά και θα προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο, γιατί αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, αλλά θα το παλέψουμε. Τώρα έχουμε τη Μαν. Γιουνάιτεντ στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και μετά τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο προπονητής των «πολιτών».

Προσπαθώντας, δε, να δώσει μια εξήγηση για το πώς ήρθε αυτό το 3-0, είπε: «Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, μπήκαμε με προσωπικότητα στο ματς και πιστεύω πως μέχρι το 2-0 ήμασταν καλά. Στο πρώτο γκολ κάναμε ένα λάθος και μετά δεν αμυνθήκαμε σωστά μέσα στην περιοχή μας. Στο δεύτερο κατέβασμά τους ήρθε το φανταστικό γκολ του Τσάμπερλεϊν. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά δεν είχαμε καλές ευκαιρίες γιατί η Λίβερπουλ έπαιξε κλειστά. Χρειαζόμασταν ένα γκολ, αλλά δεν ήρθε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x