Champions League

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε ακόμα... έφηβοι στο Champions League»

Την έλλειψη εμπειρίας της ομάδας του στο Champions League τόνισε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, σε δηλώσεις του για το δεύτερο ματς της φάσης των «16», κόντρα στη Σάλκε.

Σε συνέντευξή του για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League απέναντι στη Σάλκε, ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε στο αν μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει τη διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Είμαστε ακόμα... έφηβοι στη διοργάνωση. Έχουμε πολλή όρεξη και ενέργεια, αλλά δεν έχουμε την εμπειρία του Champions League. Αυτή την αίσθηση έχω. Πρέπει να ονειρευτείς, να στοχεύσεις όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά παράλληλα υπάρχουν και άλλες ομάδες που σκέφτονται ακριβώς το ίδιο. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το πόσο δυνατές είναι. Ο κόσμος νομίζει πως αφού αποκλείστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, όλα είναι πιο εύκολα, αλλά δεν είναι έτσι. Όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ κοιτούν την κορυφή» ήταν τα λόγια του 48χρονου τεχνικού.

Να σημειωθεί πως το βράδυ της Τρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Σάλκε δίνουν στο «Etihad» τη ρεβάνς της επικράτησης των «πολιτών» στη Γερμανία (3-2) στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x