Αγγλία

Γκουαρντιόλα για την παραμονή του: «Εξαρτάται από τα αποτελέσματα»

«Εξαρτάται βέβαια από τα αποτελέσματα, θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ανοιχτός στο να μείνω, ναι. Νιώθω άνετα εδώ», αναφέρει

Ανοικτό το ενδεχόμενο για να αποχωρήσει αλλά και να ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα πέντε χρόνια άφησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις που έκανε σχετικά με την παραμονή του στη Μάντσεστερ Σιτι.

«Εξαρτάται βέβαια από τα αποτελέσματα, θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ανοιχτός στο να μείνω, ναι. Νιώθω άνετα εδώ», αναφέρει και συνέχισε:

«Δεν είναι το ίδιο φρέσκος ο προπονητής μετά από πέντε χρόνια όπως είναι μετά από δύο. Μιλάω για τον εαυτό μου και θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να το απολαμβάνουμε όλοι μαζί, να δουλεύουμε αποτελεσματικά. Αν δω ότι δεν προχωράει έτσι, θα μιλήσουμε με την ομάδα.
Είμαι μεγαλύτερος και έχω προπονήσει ήδη ομάδες σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό τώρα, είμαι πιο έμπειρος και ίσως με την εμπειρία που έχω τώρα να μείνω. Έχω ακόμα συμβόλαιο για 18 μήνες, που ποδοσφαιρικά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Με τον σύλλογο συμφωνούμε. Παίζουμε το παιχνίδι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προχωράμε. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα, το ίδιο κι εκείνη. Τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν
», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x