Champions League

Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι δεν είναι ακόμα έτοιμη να κερδίσει το Champions League»

Την πεποίθηση πως χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να κατακτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το Champions League, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντίλα, που ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του, στις οποίες υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι ακόμα έτοιμη να κατακτήσει το Champions League.

«Θα καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια ώστε να κατακτήσουμε την διοργάνωση. Αυτό που είδα σε αρκετές περιπτώσεις την προηγούμενη σεζόν, αλλά και την φετινή, είναι πως δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να το κερδίσουμε. Αυτό νιώθω», αποκάλυψε ο τεχνικός την ομάδας του Μάντσεστερ.

«Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε. Για να κερδίσεις τη διοργάνωση δεν αρκεί να έχει θέληση. Πρέπει να εκμεταλευτείς αρκετές ευκαιρίες και να έχεις εμπειρία, που εμείς δεν διαθέτουμε αρκετή», πρόσθεσε.

«Πρέπει να έχεις την θέληση, την ομάδα, τον ιδιοκτήτη, τους φιλάθλους. Όλοι πρέπει να βάλουν το λιθαράκι τους για να κάνεις το επόμενο βήμα. Όταν θα συμβεί, θα το νιώθουν όλοι».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x