Champions League

Γκουαρντιόλα: «Όλα για την ανατροπή»

Σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Πόρτο.

Πεπεισμένος ότι οι παίκτες του θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό αγώνα με την Πόρτο ο προπονητής της Μπάγερν , Πεπ Γκουαρντιόλα. Οι Βαυαροί καλούνται να ανατρέψουν το 3-1 στο Μόναχο.

«Σε 90 λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Φυσικά και είμαστε με την πλάτη στον τοίχο αλλά αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκριση, καθώς είμαστε ένα βήμα μακριά από τα ημιτελικά του Champions League. Εγώ από την πλευρά μου είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να ανατρέψουν την κατάσταση. Οι τελευταίοι δυο μήνες είναι από τους πιο απαιτητικούς της προπονητικής μου καριέρας, αλλά και κρίσιμοι για την ομάδα, όπως και για κάθε ευρωπαϊκή ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου είναι ήρωες και θα μείνουν στην καρδιά μου για το υπόλοιπο της ζωής μου», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός.

Ερωτώμενος για το αν περίμενε στο πρώτο ματς τόσο δυνατή την Πόρτο, απάντησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τους «δράκους»:
«Δεν με εξέπληξε η εμφάνιση της Πόρτο. Είναι ένα άριστα οργανωμένο κλαμπ με πολύ καλούς παίκτες».

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x