Stoiximan Super League

Γκουαροτσένα: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αλλά έχουμε πληρωθεί, καλύτερα εδώ παρά στην Ισπανία»

Ο Ιγκόρ Γκουαροτσένα μίλησε σε ισπανικά Μέσο για το πώς βιώνει όσα συμβαίνουν στη χώρα μας εν μέσω κορωνοϊού, προτιμώντας την Ελλάδα αλλά ξεκαθαρίζοντας ότι το μέλλον είναι αβέβαιο.

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του φιλοξενήθηκε ο Ιγκόρ Γκουαροτσένα, προκειμένου να καταθέσει ην εμπειρία του από την διαβίωση στην Ελλάδα εν μέσω κορωνοϊού, με τον μέσο του Βόλου να αναφέρεται στα αγωνιστικά αλά και τα εκτός γηπέδου «θέματα»…

«Εχουν ακυρωθεί οι προπονήσεις και δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε. Υπήρξε μια δίκη που εκκρεμεί επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι – αγόρασε την Ξάνθη και δεν μπορείς να έχεις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Αφαίρεσαν 12 και 7 βαθμούς από κάθε ομάδα και μετά ήρθε όλο αυτό με τον ιό», είπε αρχικά ο Γκουαροτσένα και συνέχισε:

«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει πρωτάθλημα και πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένουμε. Εχουμε αμφιβολίες. Πάντως έχουμε πληρωθεί μέχρι σήμερα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε (σ.σ. στην Ισπανία), γιατί μας έχουν πει πως αν κάποιος φύγει και δεν μπορεί να επιστρέψει, θα υποστεί τις συνέπειες. Από όσα βλέπω στην τηλεόραση, είμαι καλύτερα εδώ παρά στην πατρίδα. Δεν ξέρω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x