Champions League

Γκουντογκάν: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Ικανοποιημένος από το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του στο ισόπαλο (1-1) ματς για το Τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, εμφανίστηκε ο Γερμανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκουντογκάν.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε. Πάντοτε επιθυμούμε να αντιδράμε, όταν αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά», δήλωσε ο 26χρονος χαφ που αγωνίστηκε στα πάτρια εδάφη (η γενέτειρά του, το Γκελζενκίρχεν, απέχει λίγα χιλιόμετρα από το Μενχενγκλάντμπαχ, την έδρα των «πουλαριών»), ενώ αναφερόμενος στο πως ανταποκρίθηκαν οι «πολίτες» ύστερα από το γκολ που δέχθηκαν, συμπλήρωσε:

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού και ο προπονητής μας βοηθούσε, όποτε ήταν απαραίτητο, ούτως ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τον αγώνα. Ήταν δύσκολο, πάντως, γιατί η Μπορούσια είναι μία δυνατή ομάδα, κάτι που σίγουρα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, όμως, καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, και ειδικά, μετά την αποβολή του Φερναντίνιο έπρεπε να κρατάμε συνεχώς την μπάλα, κάτι που τελικά έγινε».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x