Super League 2

Γκούρτσας: «Δεν περίμενα να έχει αυτή την πορεία η Παναχαϊκή»

Στην πορεία της Παναχαϊκής στη Football League αναφέρθηκε ενόψει του ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό ο επιθετικός των Σερραίων, Δημήτρης Γκούρτσας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φορ

«Πιστεύω ότι σύμφωνα με την αξία που έχει η ομάδα μας δε θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η θέση αυτή, σίγουρα, μας αδικεί. Ο Πανσερραϊκός θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω και όχι στη θέση που βρίσκεται τώρα. Όλα, όμως μπορούν αντιστραφούν και η ομάδα να βρει το δρόμο της. Αυτό εξαρτάται από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη αφού δεν τελείωσε ούτε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαΐκή είναι ένα πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε όλα τα ματς της κατηγορίας και όλα χρειάζεται να τα προσέξεις. Σίγουρα δεν περιμέναμε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση η ομάδα της Πάτρας και να έχει αυτή την πορεία. Προσωπικά πιστεύω ότι η πορεία αυτή οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχει υγεία και φυσικά ότι γίνεται σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς.

Εγώ θα απουσιάσω από τον αγώνα της Κυριακής επειδή έχω συμπληρώσει κάρτες, αλλά θα ήθελα να ήμουν παρών. Θα ήθελα να παίξω και να βρεθώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Από την παραμονή μου στην Πάτρα έχω ευχάριστες αναμνήσεις, έκανα φίλους και με κάποιους από αυτούς διατηρώ ακόμη επαφές.

Οι συνθήκες όταν ήμουν εγώ ήταν διαφορετικές και θα έλεγα δύσκολες, αλλά κρατάω τις ευχάριστες στιγμές όπως κάνω πάντα σε όποια ομάδα και αν πάω. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά στην Πάτρα και αυτό είναι που κρατάω στη μνήμη μου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x