Stoiximan Super League

Γκουτσίδης: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ψυχολογία και κακά αποτελέσματα»

Στην κακή ψυχολογία των παικτών του Πλατανιά από τα άσχημα αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς στάθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά την ήττα των Χανιωτών στη Λαμία.

Ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο τόνισε πως αντιμετώπισαν μία ομάδα με πειθαρχία και στάθηκε στην έλλειψη τύχης στις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο ημίχρονο, όπως και στο λάθος που προηγήθηκε του πρώτου γκολ που δέχτηκαν, ψάχνοντας τις λύσεις για να ανακάμψει η ομάδα.

Αναλυτικά: «Με μια ομάδα που πραγματικά στην έδρα της έχει δείξει ότι αγωνίζεται με πολύ μεγάλη πειθαρχία και παλεύει όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε, εκτός από μια καλή ομάδα, και την όχι καλή ψυχολογία μας με τα κακά αποτελέσματα.

Προσπαθήσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Από ένα λάθος και μια κακή συνεννόηση δεχτήκαμε ένα γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους και, από εκεί και πέρα, χάσαμε την ψυχραιμία μας και, στο τέλος, από ένα προσωπικό λάθος πολύ αστείο δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ και τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Για εμάς, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να καθίσουμε κάτω όλοι μας και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να έρθουν τα αποτελέσματα στην ομάδα και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x