Stoiximan Super League

«Γκρέμισαν» το Public για τους παίκτες της ΑΕΚ! (pics/vid)

Κιτρινόμαυρος πανικός στο Athens Metro Mall! Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ ξεσήκωσαν το χώρο με φωνές και συνθήματα, αποθεώνοντας τους Αραβίδη, Πλατέλλα, Μάνταλο και Μπακάκη στην εκδήλωση του ΣΠΟΡ FM 94,6

Στα «κιτρινόμαυρα» βάφτηκε το Public στο Athens Metro Mall για να υποδεχτεί τους Χρήστο Αραβίδη, Μιχάλη Μπακάκη, Βαγγέλη Πλατέλλα και Πέτρο Μάνταλο, στην εκδήλωση του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι παίκτες της ΑΕΚ τέσταραν της αντοχές τους στο Pro Evolution Soccer 2016 κόντρα στους Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Σωτήρη Κωσταβάρα και Παύλο Παπαπαύλου παρέα με εκατοντάδες κόσμου που τους υποδέχτηκαν με αποθεωτικά συνθήματα.

inner

Οι τέσσερις παίκτες της «Ένωσης» δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για την φοβερή υποδοχή που τους επεφύλαξε ο κόσμος, όπως φάνηκε και στην συζήτηση που είχαν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι χαρά μας να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάει», ανέφερε για την βροντερή παρουσία ο Μιχάλης Μπακάκης. «Μας στηρίζουν στα καλά και τα άσχημα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ευχαριστήσουμε, δίνοντας πάντα το 100%».



Την χαρά του δεν έκρυψε και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο να μπορούμε να δίνουμε χαρά σε τόσο κόσμο. Μόλις μας είπαν ότι θα είμαστε οι τέσσερις μας εδώ, μας φάνηκε περίεργο. Αλλά χαιρόμαστε να μπορούμε να δίνουμε λίγο χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους θαυμαστές αυτής της μεγάλης ομάδας».

inner

Στην φετινή προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας: «Η ΑΕΚ έχει επιστρέψει είναι στην Α’ Εθνική και έχει όλα τα φόντα και την ποιότητα παικτών για να πρωταγωνιστήσει, όπως έκανε κάθε χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

inner

Όσον αφορά την αναρρίχηση της ΑΕΚ στις μικρότερες κατηγορίες για να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα ο Μιχάλης Μπακάκης σχολίασε: «Σε μια τόσο μεγάλη ομάδα υπάρχει πάντα πίεση, ειδικά στην Football League, που είναι η κατηγορία στην οποία πρέπει να ανέβεις οπωσδήποτε. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν την ΑΕΚ. Ευτυχώς ο κόσμος μας στήριζε απ’ την αρχή, ακόμα και στα κακά αποτελέσματα. Με δουλειά και υπομονή του δώσαμε χαρά».

inner

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε για την δική του παρουσία στην ΑΕΚ, αλλά και την «ευθύνη» του αρχηγού που έχει αναλάβει: «Σ’ αυτήν την ομάδα ήρθα στην Γ’ Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαι ακόμα μαζί της. Σημαντικό να φοράς το περιβραχιόνιο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μεγάλη τιμή».

Τέλος ο Χρήστος Αραβίδης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Εθνικής, τονίζοντας: «Είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή να θες και να μη σου συμβαίνει. Έχοντας σωστή νοοτροπία θα βρει το δρόμο της. Ποιοτικά έχει παίκτες που έχουν δείξει μεγάλο χαρακτήρα και ταλέντο».

Power...???????? @petros_mantalos @mixalismpakakis @8891platellas_vaggelis @aekfc_official #sportfm#events#teamates#aekfc#

Posted by Xristos Aravidis Official on Saturday, 19 September 2015

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x